www.gunes.com yayında

Merhaba,

Sanırım iki yıl oldu. Eski firmamda bir içerik yönetim sistemi yazmıştık. İlk hayata geçireceğimiz proje güneş gazetesinin sitesiydi. Tasarım hazırlandı daha sonraki bütün altyapı çalışmalarını ben yaptım. Yeni site hazırdı ancak firmadaki bazı durumlardan dolayı canlıya alamadık. Bu süreçten sonra akşam gazetesi için bir site hazırladık ve onu canlıya aldık. Güneş gazetesi ise daha önce bitmiş olmasına rağmen canlıya bugüne kadar geçemedi.

Geçen ay eski firmamdaki arkadaşlarım benden güneşi canlıya alma konusunda yardım istediler ve nihayet bugün itibariyle  www.gunes.com yayın hayatına başladı. Kapsamlı bir haber portalı değil. Editor kadrosu çok kısıtlı olduğu için manşetleri , kategorileri ve sayfaları olabildiğince sade tutmaya çalıştım. Bir çok teknik ve tasarım eksiği olmasına rağmen eskiye nazaran çok daha iyi bir site oldu diyebilirim.

Benim açımdansa biraz nostalji oldu uzun zamandır axaptayla uğraşıyorum. Eskiyi hatırladım PHP , MySQL, CSS günlerine geri döndüm, kısa bir süre için.

Umarım faydalı bir iş yapmış olurum.

Selamlar.

 
Comment are closed.